Град Колидж Парк, Мериленд, нае лидер за расово равенство“, който да

...
Град Колидж Парк, Мериленд, нае лидер за расово равенство“, който да
Коментари Харесай

Град Мериленд наема лидер за „расово равенство“, който подбужда към насилие, насърчава освобождението на черните чрез революция

Град Колидж Парк, Мериленд, нае водач за „ расово тъждество “, който да оглави задачата му за унищожаване на систематичния расизъм в отделите му, който прави изказвания, защитаващи насилието и насърчаващи концепцията за гражданска война против Съединените щати.

Кайла Алийс Картър поддържа „ Освобождението на черните “ посредством революционни средства и сподели, че работи с някои деятели, с цел да възнамерява „ по какъв начин ще се храним, живеем и растем, откакто изгорим всичко “. Тя беше наета да бъде „ Служител по въпросите на расовото тъждество “ при някогашния кмет Патрик Л. Воян, който подаде оставка от поста след като беше задържан за детска порнография.

Според уеб страницата на града тя е събрала екип, претрупан с използването на стратегия за „ расово тъждество “ във всички градски отдели, засягаща политики, практики, стратегии и бюджети. Въпреки това, след обявата, градът сподели на Fox News Digital, че Картър не управлява цялостен екип.

„ Г-жо Картър не управлява „ цялостен екип. “ Г-жа Картър не управлява чиновниците на City и...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР